Workshop Artificial Intelligence voor fondsenwervers.

Haal méér uit je fondsenwerving en campagnes met AI


Direct toepasbaar


Werk slimmer, niet harder voor méér resultaat


Een must voor iedere fondsenwerver

Bekijk progamma

Over workshop AI voor fondsenwervers.

Ontdek Artificial Intelligence (AI) en leer hoe je dit kunt toepassen bij het werven en behouden van donateurs en supporters, optimaliseren van je campagnes en/of journeys. Kom erachter hoe je terugkerende taken sneller kunt uitvoeren en zo meer tijd overhoud voor taken die er echt toe doen of maar blijven liggen. 

Aan het einde van de dag besef je dat jouw werkveld nog interessanter wordt door het gebruik van AI. En dat het tastbaarder is dan je denkt. Je gaat sneller een AI-tool inschakelen (in plaats van Google) om je te ondersteunen bij je dagelijkse activiteiten.

“One of the benefits of generative AI is that it can help nearly everyone with their jobs, and this is also it’s greatest challenge.”

Lareina Yee – Senior partner, McKinsey

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die zich bezighoud met fondsenwerving: teamleiders, fondsenwervers (werving & behoud), kanaalspecialisten, online marketeers, campagne marketeers, communicatie medewerkers.

twijfel je of deze workshop iets voor jou is? Neem dan contact met ons op via info@studio4impact.nl .

Over workshop AI

voor fondsenwervers.

Tijdens deze workshop zal je zelf en in groepen met AI aan de slag gaan. Je zult versteld staan van de mogelijkheden en vooral ook veel plezier met elkaar beleven. Er is voldoende ruimte om eigen praktijkcases in te brengen.

Ochtend

 1. Wat is artificial intelligence? 
 2. Kansen en bedreiging van AI voor goede doelen organisaties
 3. Cirkel van invloed van AI
 4. Voorbeelden hoe fondsenwervers AI kunnen gebruiken
 5. Hoe schrijf je effectieve prompts (volgens wetenschappelijk inzicht)
 6. Schrijven van teksten (bv voor een blog, een e-mail of social media bericht)

Middag

 1. Hoe gebruik je AI ethisch verantwoord?
 2. Brainstormen met AI
 3. AI in de praktijk (bijvoorbeeld):
 4. Uitreiking certificaat van deelname
 • Maken van persona’s.
 • Verzinnen en uitvoeren van donateurcampagnes.
 • E-mailflow bedenken en schrijven (bv bedankt voor donatie of een aanmeldflow voor een evenement)
 • Ontwikkelen van een contentplan
 • Analyseren van data.
 • Afbeeldingen maken

Wat ga je doen?


De workshop is opgedeeld in een ochtend- en een middaggedeelte. Beide delen bestaan uit een stuk theorie (30%). Het grootste gedeelte (70%) zit je zelf aan de knoppen van diverse AI-tools.


Je gaat aan de slag met diverse vormen van generatieve artificial intelligence: taal, cijfers en beeld.


Je werkt met je peers aan diverse praktijkopdrachten welke passen bij jouw werk als marketeer of fondsenwerver.

Resultaat van onze

 AI training

Na het volgen van deze praktische en vooral actieve workshop:


Heb je generatieve artificial intelligence (AI) toegepast in taal, cijfers en beeld.


Bezit je basiskennis over het opstellen van effectieve prompts, oftewel communiceren met Chat GPT, om gewenste resultaten te verkrijgen.


Zie je de mogelijkheden hoe je jouw werk slimmer en efficiënter kunt doen. Zodat er eindelijk wél tijd is voor persoonlijk contact met donateurs en vrijwilligers.


Weet je dat er veel meer AI-tools zijn dan ChatGPT.


Heb je inzicht in de kansen van AI voor het goede doel waarvoor jij werkt.

Kortom: je bent in staat om AI op een veilige en effectieve manier in te zetten in je werk als fondsenwerver. 

Al overtuigd?

Ervaring van andere deelnemers.

Meld je nu aan voor deze workshop via het onderstaande aanmeldformulier. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van je aanmelding (check je spambox). Twee weken voor aanvang van de workshop ontvang je een e-mail met alle details.

Michiel van Delden

Bedrijfsadviseur & interim marketeer

Het was weer genieten! Ik dacht al aardig wat te weten omdat ik ChatGPT regelmatig gebruik, maar dit was een heel nuttige én gezellige avond. Had nog langer mogen duren wat mij betreft.

Dank voor de tips en tricks Paola! Fijn om de verschillende mogelijkheden te verkennen en ik heb weer veel inspiratie opgedaan om mee aan de slag te gaan. Top!

Iowah Munters

Projectmanager in marketing

Was een topdag en wat een mooie inzichten gekregen. A live change, Wat gaat de toekomst hiermee ons nog meer brengen. Ik ga ermee aan de slag. Dank Paola en zet de training maar mooi door naar vele andere.

Dirk Willem Wolters

HR Manager

Dank voor de fantastische training die je hebt gegeven over het gebruik van ChatGPT en Firefly. Als trainer heb je echt indruk op me gemaakt met je kennis en bevlogenheid. Ik ben super enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die deze technologie biedt. Bedankt voor alles!

Meld jij je aan voor de workshop AI?

Meld je nu aan voor deze workshop via het onderstaande aanmeldformulier. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van je aanmelding (check je spambox). Twee weken voor aanvang van de workshop ontvang je een e-mail met alle details.

PS 1: Komt deze datum je niet uit? Stuur dan een bericht naar info@studio4impact.nl en dan zetten we jou op de lijst van geïnteresseerden voor een nieuwe datum.
PS 2: Liever deze workshop incompany voor een heel team laten verzorgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.