Workshop: Hands-on aan de slag met AI voor fondsenwervers.

AI-workshop voor fondsenwervers

Hands-on aan de slag met AI voor fondsenwervers.

Artificial Intelligence? Je kunt er niet meer omheen. Het is regelmatig in het nieuws en wellicht komt het ook vaak voorbij op je LinkedIn. Maar wat betekent dit nou echt voor jou, je werk fondsenwerver of marketeer? Zijn het kansen of bedreigingen? Is het een hype of een blijvertje?

Maak je geen zorgen we nemen je in één dag mee op een avontuur in de wereld van AI. Met een speciale focus op fondsenwerving en marketing voor goede doelen.

Deze dag zit boordevol praktische toepassingen, persoonlijke ontwikkeling en verwondering.
Schrijf je snel in en ontdek wat AI voor jou kan betekenen!

Data: 13 december 2023
Duur: 09:00 – 17:30 uur
Aantal deelnemers: Minimaal 5, maximaal 10 deelnemers
Investering: 549 excl. BTW per persoon
Locatie: Kantoor Studio 4 Impact in Haarlem

“The entire foundation on which the internet works is going to be completely redefined.”

- Tom Kershaw

Doel.

Ontdek AI en leer hoe je dit kunt toepassen bij het werven en behouden van donateurs, optimaliseren van je campagnes en/of journeys. Kom erachter hoe je terugkerende taken sneller kunt uitvoeren en zo meer tijd overhoud voor taken die maar blijven liggen.

Aan het einde van de dag zul je beseffen dat jouw werkveld nog interessanter wordt door het gebruik van AI. En dat het meer tastbaar is dan je denkt. Je zult waarschijnlijk sneller ChatGPT inschakelen (in plaats van Google) om je te ondersteunen bij je dagelijkse activiteiten.

 

Resultaat en programma*

Na het volgen van deze praktische en vooral actieve workshop:

 1. Begrijp je als deelnemer de basisprincipes van AI en machine learning.
 2. Heb je inzicht in hoe AI al bewust en onbewust aanwezig is in jouw leven, zowel op werkgebied als privé.
 3. Bezit je basiskennis over het opstellen van effectieve prompts, oftewel communiceren met Chat GPT, om gewenste resultaten te verkrijgen.
 4. Beheers je enkele AI brainstorm technieken.
 5. Ben je in staat om AI toe te passen bij bijvoorbeeld:
   • Maken van persona’s.
   • Verzinnen en uitvoeren van donateurcampagnes.
   • Schrijven van overtuigende teksten (bv voor in een e-mail of social media).
   • Optimaliseren van webpagina’s.
   • Afbeeldingen maken.
   • Ontwikkelen van een contentplan
   • Analyseren van data.

*) Aangezien de wereld van AI razendsnel veranderd. Daarom wordt de inhoud van deze workshop aangepast aan de actualiteit van AI. 

Tijdens deze workshop zal je zelf en in groepen met AI aan de slag gaan. Je zult versteld staan van de mogelijkheden en vooral ook veel plezier met elkaar beleven.

Over de trainer.

Vanaf 1 november 2023 is Paola Hoogervorst de Head of AI & Training bij het online marketingbureau Double Smart. In haar rol als Senior Klantprogramma Coördinator bij de Nationale Postcodeloterij en rol als senior online marketeer bij IMK Opleidingen heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van werven, cross & upsell en behouden van deelnemers. Haar specialisme zijn campagnemanagement, SEO, e-mailmarketing, schrijven van content en artificial intelligence.

Zelf gebruikt Paola dagelijks AI tijdens haar werk en geeft ze trainingen op dit gebied. Haar persoonlijke missie is mensen bewust te maken van de veranderingen die AI hebben op hun dagelijkse werkzaamheden. En te zorgen dat iedereen de juiste vaardigheden leert om er mee aan de slag te gaan. 

LinkedIn van Paola

Aanmelden.

Meld je nu aan voor deze workshop via het onderstaande aanmeldformulier. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van je aanmelding (check je spambox). Twee weken voor aanvang van de workshop ontvang je een e-mail met alle details. Ook wordt de locatie dan bekend gemaakt: in Haarlem of Amsterdam.

PS: Komt deze datum je niet uit? Stuur dan een bericht naar info@studio4impact.nl en dan zetten we jou op de lijst van geïnteresseerden voor een nieuwe datum.

Aanmeldformulier

Voor- en achternaam(Vereist)
Organisatie(Vereist)
Factuuradres(Vereist)